Blogger Widgets
20 Ιανουαρίου 2010

Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ


Αγαπητέ/ή φίλε/η.

Καθώς διαβάζεις αυτό το φυλλάδιο, παίρνουμε σαν δεδομένο ότι κάπου, κάπως, θα έχεις ακούσει παρόμοια μηνύματα για το ότι οι καιροί που ζούμε, είναι αυτοί στους οποίους πρόκειται να διαδραματιστούν τα πιο συναρπαστικά γεγονότα στην ανθρώπινη ιστορία.

Ναι! Είναι γεγονός αναμφισβήτητο! Σε παρακαλούμε να δεχθείς αυτή τη μαρτυρία μας και να την αφήσεις να διεισδύσει μέσα στην καρδιά σου, διότι είναι πέρα για πέρα αληθινή και στόχο έχει, όχι να σου φέρει φόβο και άγχος, αλλά να σε γεμίσει με ελπίδα και πίστη, καθώς θα δεις διαβάζοντας, τη μόνη διέξοδο που μας προσφέρει ο καλός Σωτήρας μας και Κύριος Ιησούς Χριστός.

Ο Θεός, που μας αγαπάει, επειδή είναι Παντογνώστης και προείδε την πλεκτάνη του Διαβόλου, ότι πρόκειται στις μέρες μας να φανερώσει την τελευταία προσπάθεια του για κοσμοκυριαρχία, αφιέρωσε ένα τεράστιο τμήμα του προφητικού λόγου της Αγίας Γραφής, μόνο για τις μέρες που ζούμε.

- Προείδε τον ερχομό της τελευταίας κοσμοκρατορίας με κεφαλή τον Αντίχριστο, μέσα στον οποίο θα κατοικεί ο ίδιος ο Διάβολος, ο οποίος θα πλανήσει τα έθνη, καθώς αυτά ζουν μέσα στην ματαιότητα του νου τους, στην απείθεια και στην άγνοια.

Β’Θεσ.β9: όστις θέλει ελθεί κατ’ ενέργειαν του Σατανά εν πάση δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους, και εν πάση απάτη της αδικίας,

- Μας προειδοποιεί ο Κύριος Ιησούς ότι ο Αντίχριστος θα έρθει, θα πλανήσει, θα κυριαρχήσει, θα καταστρέψει, θα αιματοκυλίσει την οικουμένη, όσο δεν έχει γίνει ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία, για να πετύχει το τέλειο έλεγχο επάνω στον κόσμο.

Ματθ.κδ21: Διότι τότε θέλει είσθαι θλίψις μεγάλη, η οποία δεν έγεινεν απ’ αρχής κόσμου έως του νυν, ουδέ θέλει γίνει.

- Επίσης, θα δεσμεύσει όλα τα αγαθά, και θα πιέσει μικρούς και μεγάλους, να πάρουν το «χάραγμα» του αριθμού του ονόματος του, το «666» στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, με επακόλουθο να γίνουν ελεγχόμενα στοιχεία της παγκόσμιας κυριαρχίας του.

Αποκ.ιγ16-18: Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Εδώ είναι η σοφία. όστις έχει τον νουν, ας λογαριάση τον αριθμός του θηρίου. διότι είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός αυτού είναι χξς.

Υπάρχουν δύο δρόμοι, και καλείσαι να επιλέξεις ποιον από αυτούς θα ακολουθήσεις.

- Ο πρώτος δρόμος και ευλογημένος, είναι το να γνωρίσεις τον Ιησού Χριστό, την Αγάπη Του, τη Διαθήκη που έκανε για σένα με το αίμα Του επάνω στο σταυρό, να γίνεις υιός, ώστε να έχει πλήρως το δικαίωμα πάνω σου, για να μπορείς να είσαι μέσα σε ένα πρωτοφανές φαινόμενο που θα γίνει στον κόσμο, που λέγεται «Αρπαγή της εκκλησίας» ή της «Νύμφης του Χριστού».

Α’Θεσ.δ13-18 & Α’Κορ.ιε50-55

(επειδή αυτός ο Κύριος θέλει καταβή απ’ ουρανού με κέλευσμα, με φωνήν αρχαγγέλου, και με σάλπιγγα Θεού, και οι αποθανόντες εν Χριστώ θέλουσιν αναστηθή πρώτον. έπειτα ημείς οι ζώντες όσοι απομένονεν, θέλομεν αρπαχθή μετ’ αυτών εν νεφέλαις εις απάντησιν του Κυρίου εις τον αέρα. και ούτω θέλομεν είσθαι πάντοτε μετά του Κυρίου.

ΕΣΥ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ;

- Ένα παρόμοιο σημείο της αρπαγής ήταν ο Νώε. Δυστυχώς τότε σώθηκαν μόνο οκτώ άτομα.

Ματθ.κδ37-39: Διότι καθώς εν ταις ημέραις ταις προ του κατακλυσμού ήσαν τρώγοντες και πίνοντες, νυμφευόμενοι και νυμφεύοντες, έως της ημέρας καθ’ ην ο Νώε εισήλθεν εις την κιβωτόν. και δεν ενόησαν, εωσού ήλθεν ο κατακλυσμός, και εσήκωσε πάντας…

Εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια. Αγαπητέ/ή φίλε/η, που θα θέλαμε να την κοιτάξεις πολύ προσεκτικά, ώστε να σε αγγίξει και να σε προβληματίσει.

Αν και κήρυττε ο Νώε για εκατόν είκοσι ολόκληρα χρόνια, ο Λόγος του Θεού μας λέει ότι οι άνθρωποι «δεν ενόησαν». Δεν ενόησαν.

ΕΣΥ!!! ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ;

Εάν το εννοείς, τότε θα είσαι μέσα σ’ αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο της «Αρπαγής της εκκλησίας».

Αυτή είναι η μόνη σου διέξοδος από τον Αντίχριστο και τα δεινά του.

Ο δεύτερος δρόμος πλέον που υπάρχει για να ακολουθήσεις εάν απορρίψεις τον πρώτο, είναι ο δρόμος του Αντίχριστου και των δεινών του.

Αμέσως μετά από αυτό το όμορφο γεγονός της Αρπαγής, έρχεται ο Αντίχριστος με όλη του τη λύσσα, με όλη του τη δύναμη ενάντια στο ανθρώπινο γένος, με σκοπό να επιβάλει την κυριαρχία του σε όλους τους τομείς, πάνω σε όλους εκείνους οι οποίοι δεν άκουσαν, δεν εννόησαν, αμφέβαλαν, αδιαφόρησαν, θέλοντας να ακολουθήσουν την πλάνη και το ψεύδος μέσα στα οποία βρίσκονταν, προτιμώντας την άγνοια τους.

Στην Αποκ.ς1-8 αναφέρονται στοιχεία για τον ερχομό του:

1)ς1-2: Θα έρθει σαν παγκόσμιος ηγέτης.

2)ς3-4: Θα σηκώσει την ειρήνη από τη γη, κάνοντας πόλεμο.

3)ς5-6: Θα φέρει μέσα από όλα αυτά την πείνα.

4)ς7-8: Θα έρθει ο θάνατος και το ¼ της γης θα θανατωθεί.

Μέσα από όλα αυτά τα δεινά, σαν ηγέτης, θα επιβάλει το χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο (666). Σαν συνέπεια, όσοι το δεχθούν θα ριχθούν στη λίμνη του πυρός, μετά το θάνατο τους. Σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή, αν αντισταθείς και δεν δεχθείς το χάραγμα, θα σφαγείς από το σύστημα του Αντίχριστου.

- Με τα λόγια αυτά δεν έχουμε σαν στόχο να βάλουμε φόβο μέσα στην καρδιά σου, αλλά να σου προσφέρουμε τη λύση που υπάρχει, τη μόνη διέξοδο απ’ όλα αυτά. Εάν δεχθείς με πίστη τον Ιησού Χριστό και κάνεις το θέλημα Του και μείνεις στη διαθήκη Του, Αυτός θα σε φυλάξει από τα επερχόμενα δεινά που θα έρθουν σε όλη την οικουμένη. Και τότε δεν θα φοβηθείς τον Αντίχριστο, ούτε τον Διάβολο, διότι θα είσαι μέλος της αληθινής και Άγιας εκκλησίας Του, την οποία θα παραλάβει στην παρουσία Του.

- Τώρα που διάβασες το φυλλάδιο αυτό, εμείς μπορούμε αν θέλεις να σε οδηγήσουμε, ώστε να γνωρίσεις και να μάθεις περισσότερα, να αυξηθείς πνευματικά, να αγιαστεί η ζωή σου και να έχεις κι εσύ μια θέση στη Βασιλεία των Ουρανών!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη